Hva skjuler seg bak luke 280?

Det får vi ikke vite før i mai!

Men mest sannsynlig er det en sånn passe myk, passe hard, ganske høylydt og til tider illeluktende, elskverdig, altoppslukende, nattesøvn-ødeleggende sak i kategorien gutt eller jente.

Det er noen spørsmål som har en tendens til å dukke opp når man venter nummer fire, så jeg kan like gjerne svare på dem med én gang:

Var det planlagt?

Ja! Vi vet hvordan det kan unngås…

Er det jente eller gutt?

Vet ikke. Og vet ikke om vi skal vite det heller?

Og for oss som har barn av samme kjønn fra før det obligatoriske:

Går dere for en jente (gutt), nå da?

Ahhhh…  det spørsmålet! Hver.eneste.dag. Hadde det vært bestillingsvare så hadde det selvsagt vært nærliggende å velge det man ikke har fra før, for variasjonens skyld!

Men siden sannsynligheten er 50/50 tror jeg de aller fleste som går for nummer fire gjør det fordi de ønsker seg et barn. Sånn er det i alle fall for meg, selv om en lillesøster hadde vært kjempekoselig!!

Spennende tid! Og veldig annerledes enn både første og andre svangerskap, på mange måter. Jeg føler meg først og fremst super-heldig som får oppleve å bli mamma enda en (siste!) gang!

Nå som jeg har passert fire måneder, kvalmen er borte og energien (foreløpig) tilbake kan det hende det blir litt mer liv her inne igjen også, så følg med for oppdateringer!

Ønsker deg en fin uke!  Luke 280

 

10 tanker om “Hva skjuler seg bak luke 280?

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Ja, jeg har fått høre det noen ganger i det siste… og jeg er jo litt enig 😉 Tusen takk for neglelakken, forresten!! 🙂

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Jeg tenker også at den lille skal bli godt passet på! Allerede nå står de tre brødrene hans/hennes og påstår at de kan «høre» at babyen gråter og så stryker de på magen for å trøste. Så søtt!! 🙂 🙂

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Oi, det har jeg ikke tenkt på – termin er 25.mai så det kan jo faktisk bli en 17.mai-baby 🙂 Mai er uansett en bra måned. Sol og sommer i vente og ikke minst ferietid rundt hjørnet. Tusen takk for hilsen!!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s