En koselig gjør-det-selv-julehilsen

Denne uken har det vært avslutninger både på skole og i barnehage, og vi er klare til å reise hjem til Norge i morgen!

Siden jeg var hjemme med en liten gutt på mandag fikk vi bakt en haug med sjokoladekjeks, og jeg synes dette er verdens enkleste lille oppmerksomhetsgave til lærere, kolleger, naboer eller venninner!Gjør-det-selv-julegave

Du finner oppskriften på chocolate chips cookiene her (guttene elsker disse og jeg pleier å bake dem hvis vi skal på en lang biltur eller når vi har ferie).

For å pakke dem inn klipper du bare ut en sirkel av papp og kler med aluiminiumsfolie før du stabler kjeksene oppå og tar cellofan rundt (fåes i hobby- eller blomsterbutikker). Cellofanen festes med et jule-bånd og så er det bare å henge på et lite kort!

De siste dagene har vært et rush med julekortskriving (som jeg alltid er sent ute med!), julegaver, klesvask og pakking.

Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme hjem til forhåpentligvis litt hvit jul (vi skal være både i Sandefjord og på fjellet så det bør være oppnåelig!).

Er du klar for å ringe julen inn eller har du masse i-siste-liten-ærender igjen på listen?

Ha en fin mandag!Gjør-det-selv-julegave

6 tanker om “En koselig gjør-det-selv-julehilsen

 1. Irene

  Jeg har masse igjen – som jeg pleier… I kveld skal jeg bake det siste. Har heldigvis store «barn» med juleferie som jeg kan sette litt i sving mens jeg er på jobb. 😉

  God jul og ha en fin ferie hele familien! Jeg tror ikke du skal satse på å få se snøen i Vestfold i år – dessverre! 😦 Men jeg håper jo at det vil snu… 🙂

  Svar
 2. kirsti

  Pga en planlagt undersøkelse idag, måtte jeg bli ferdig igår (noe jeg naturligvis ikke ble,og blir formen bra, blir det noen siste-liten-ting som må gjøres)! Men mat er innkjøpt, treet står ute, duker er strøket og vi har rikelig med kaker.
  Fin gave du har laget! Jeg gir bort både havrekjeks og knekkebrød iår, og det gleder helt tydelig mottakeren. Hjemmelaget viser omtanke!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s