Syk vinterferie

Det har vært en syk vinterferie. Bokstavelig talt!

Det startet med en hyttetur hos svigers med seks små fettere og fire voksne på en middels stor hytte uten innlagt vann, da eldstemann av våre gutter fikk omgangssyke.

Jeg lå som en skadeskutt hvalross med syvmåneders-magen min innerst i underkøyen, med mannen med siden av meg, parat til å løfte en bøtte opp til femåringen i overkøyen en gang i timen hele natten.

Mirakuløst nok ble ingen andre dårlige, og dagen etter var det helt påskestemning med ski og akebrett og grilling av pølser ute i solen.

IMG_3712

_MG_3729

Så dro jeg med eldstemann til Bergen for å besøke min søster og hennes lille gutt på to år mens mannen min ble igjen på hytten med tvillingene.

Min lille nevø hostet seg gjennom første natten og våknet med feber dagen etter, men vi fikk en dag på Bergen akvarium og en lunsj på Godt Brød.

Dagen etter rakk vi både vitenskapsmuseum for barn, en kafétur og et besøk på tantes jobb (selv om toåringen måtte være hjemme med pappaen denne gangen!).

P1010500

Morgenen vi skulle til å dra begynte søsteren min å føle seg dårlig og kastet opp rett før vi gikk ut døren.

Og mens vi sto og ventet på taxien til togstasjonen kom kvalmen skyllende over meg og jeg kastet opp rett utenfor dørstokken hennes, som en hyggelig avskjedsgave og topp forberedelse til syvtimers togtur…

De siste dagene av ferien har jeg ligget rett ut med feber og det som viste seg å være mykoplasma-lungeinfeksjon som jeg har fått antibiotika for, og i dag har to små gutter hatt feber og den tredje øyekatarr.

I morgen reiser vi tilbake til England med batteriene ladet og fulle av energi for jobb, skole og barnehage igjen…Haha!!

Men tross alt:

Jeg tror ungene kommer til å huske snø og ski, masse tid med familie og venner, god mat og nye opplevelser. Heldigvis har ikke alle vært syke på én gang, og hele tiden, så turen var verdt det!

Håper du har hatt (eller har) en fin vinterferie der du er!

_MG_3936

2 tanker om “Syk vinterferie

 1. Kirsti

  Stakkars! Det var vel ikke sette dere ønsket dere… Håper dere er friske igjen!
  Jeg har ikke vinterferie, det er liksom ikke fasen jeg er i akkurat nå. Eldstemann hadde en gjesteopptreden hjemme i helga, og yngstemann har brukt uka til å øve til teoriprøven for førerkortet(og i dag besto han, hurra!)
  Men litt slappere tempo blir det i heimen denne uka, og det er godt!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Roligere tempo er fint, det! Jeg endte opp mer sliten etter ferien enn før, men det var veldig koselig å være hjemme likevel 🙂 Fin kveld til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s