Hotell rett utenfor stuedøren

Da vi kom kjørende hjem fra flyplassen på kvelden med tre sovende (syke) gutter og en hund i baksetet gledet vi oss til å lempe bagasjen inn og slappe av på sofaen.

Den gang ei…

Mens vi var borte hadde tepperenseren vært her, og han hadde lånt nøkkel av utleiefirmaet. Eneste problem var at han låste igjen med en lås som kun utleiefirmaet hadde nøkkel til!

Dermed fant vi oss stående der, på gaten, uten sjangs til å komme inn. Vi hadde ikke så mye annet valg enn å kjøre opp en gate og ta inn på nærmeste hotell!

Dermed ble det guttene i en dobbeltseng og jeg og min kjære på hver vår ekstraseng. To av guttene med feber, og jeg seks og en halv måned på vei med en lunge-infeksjon. Det ble ikke mye tornerose-søvn den natten, akkurat!

1 (3)

Takk og lov hadde vi ikke ikke så mye på programmet dagen etter.

Mens pappen tok eldstemann til frokost og skole (og luftet hunden som hadde tilbrakt natten i bilen…) lagde jeg meg en kopp te og tok en lang dusj mens guttene så på tv. Etter det plasserte jeg dem i badekaret mens jeg kledde på meg.

Da mannen min kom tilbake gikk vi ned i restauranten, og heldigvis var hotell-frokosten helt topp! Vi brukte lang tid for å få full valuta for pengene, for å si det sånn…

Omsider fikk vi nøkkelen fra utleiefirmaet og kom oss i hus…

Uken etter det har gått med til å prøve å bli friske, men denne gangen ser det ut til å ta tid for min del. Satser på at det blir bedre etter helgen!

God helg til deg!

IMG_1564

4 tanker om “Hotell rett utenfor stuedøren

 1. Irene

  Huff, skikkelig nedtur ikke å komme seg inne i eget hus når man er syk! Og så er det kjipt å være syk når man er gravid. Jeg fikk mycoplasmabronkitt da jeg venta nummer to, jeg hosta fra 1. desember til 15. februar…

  God bedring til hele hurven!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk Irene! Ja så dårlig som jeg har vært nå har jeg ikke problem med å se for meg at du hostet i nesten tre måneder…! Kjipt når man allerede er ekstra sliten. Takk for at du titter innom! 🙂

   Svar
 2. Jannicke

  Kjære deg!
  Det høres ut som både en slitsom ferie og en slitsom hjemkomst. Håper du er litt bedre nå, jeg føler med deg…
  Ville egentlig bare si at jeg synes magen din er så fin og veldig sjarmerende 😊 -Også synes jeg det har gått så fort; nesten 7 måneder på vei!
  God bedring til deg og eventuelt om det henger igjen på noen av guttene.
  Klem og klem*

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk, Jannicke! Ja, det var en slitsom periode! Heldigvis går ukene ganske fort, så terminen i mai nærmer seg med stormskritt! Håper alt er bra med deg og dine 🙂 Klem

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s