Nede for telling

All ære til deg for at du titter innom, for her har det ikke vært mye aktivitet i det siste! Det er bare å beklage, men uken min kan oppsummeres i tre ord:

Nede for telling.

_MG_4027

Jeg trodde jeg var på bedringens vei da vi kom tilbake fra vinterferien og jeg hadde startet en antibiotikakur, men så ble jeg dårligere igjen. Skikkelig, skikkelig dårlig!

Legen mente jeg hadde fått en virus-lungeinfeksjon på toppen av mykoplasma-infeksjonen jeg allerede fikk behandling for. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så slått ut!

Jeg har mer eller mindre ligget rett ut i en uke, med varme drikker, super-smoothies, kleenex og medisiner, mens min snille mann har drevet dobbelt-arbeid med levering og henting, svømmetrening og playdates, matlaging og klesvask innimellom full jobb.

Heldigvis fikk vi tvillingene to dager ekstra inn i barnehagen, de dagene jeg vanligvis har dem hjemme.

Nå er jeg mye bedre, fremdeles ganske tett, men i hvert fall oppegående! Typisk å få dette på toppen av graviditet, men immunforsvaret er vel ikke helt på det beste nå om dagen…

Jeg lover å komme sterkere tilbake!

Fin søndags-kveld til deg!

_MG_4020

3 tanker om “Nede for telling

  1. Anne-Helene

    Uff, høres veldig strevsomt ut! Godt at du er på vei opp nå og i morgen får du vel avlastning igjen siden det er mandag. Fortsatt god bedring!

    Svar
  2. casadidriksen

    God bedring. Det er så kjedelig å være syk. Særlig når man blir så utslått. Og så ligger man der og tenker at det jo bare er en liten luftveisinfeksjon og at man burde da takle det.. men det gjør man jo slett ikke.. Been there… Håper det går rette veien nå!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s