Siste jobb-uke!

Disse siste månedene har gått ufattelig fort, jeg kan nesten ikke tro at jeg er kommet til uke 36 allerede!

I dag hadde jeg en avslutningslunsj med kolleger, og fikk med meg en nydelig blomsterbukett og et gavekort i en selvvalgt butikk her i Cambridge hjem.

_MG_5088

I ettermiddag hadde jeg også en siste ultralyd for å sjekke hvordan baby vokser. Siden jeg har svangerskapsdiabetes er det en risiko for at babyen blir såpass stor at de velger å sette i gang litt før termin.

_MG_4993 - versjon 2

I følge ultralyden måler baby nå ca 3 kilo, tilsvarende uke 38, så vi ble enige om igangsetting i uke 39 for å være på den sikre siden i forhold til vekt og andre risikofaktorer, noe jeg synes er greit.

Som det alltid er før ferier eller permisjoner har det vært ekstra travelt de siste ukene med å rydde, avslutte og overføre oppgaver, så jeg håper jeg rekker en uke eller to med ledig kalender før baby kommer!!

I morgen fyller tvillingene fire år, så nå i kveld skal jeg bake en sjokoladekake og sende med dem i barnehagen i morgen tidlig. Vi var så heldige å få overta et lekekjøkken med masse lekemat fra en mamma i lekegruppen vår, så det skal stå klart når de våkner sammen med noen andre gaver.

På lørdag skal vi feire dagen deres på et lekeland i nærheten – jeg er ikke i nærheten av å orke å organisere noen bursdag her hjemme…!

Fin tirsdag til deg!

_MG_5089

8 tanker om “Siste jobb-uke!

 1. Kirsti

  Gratulerer med tvillingene! Og lykke til med permsjon, håper du får noen rolige dager før babyen kommer 🙂 Så spennende! Gleder meg på dine vegne!

  Svar
 2. Jannicke

  Fine magen 😃
  Hurra for to fine gutter! Mine fyller sju neste torsdag.
  Lekeland er utrolig populært her, så om det er like poppis i Cambrigde må du jo være den kuleste mamman, tenker jeg 😊
  Bena på bordet og nyt roligere dager!
  Klem og klem*

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Og gratulerer med syvåringene, store gutter! Lekeland er en klassiker her i Cambridge, men så er det meste av sånt mye billigere enn i Norge. Bursdagen ble bra og jeg unngikk for mye slit! Klem

   Svar
 3. Irene

  Gratulerer med fireåringene!

  Da jeg venta nummer to hadde jeg vært mye syk den siste tida før permisjonen: influensa, mycoplasma og bihulebetennelse, og jeg gleda meg veldig til noen uker permisjon før fødsel. Etter én dag av permisjonen våkna eldstemann full av vannkopper. «Frisk» og i farta, men han fikk jo ikke lov til å komme i barnehagen. Jeg fikk sendt ham i barnehagen noen få dager før veslejenta kom… 😉 Håper du får noen uker i fred og ro før fødselen! Kos deg, og lykke til med fødselen! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Uff så slitsomt… man har liksom lyst til å få samlet litt energi til både fødsel og tiden etterpå, men det er ikke det letteste med storesøsken, sykdom, jobb, etc… Takk for det! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s