Vognskrekk

Jeg har fått en baby som har vognskrekk. Hvordan skjedde det?!

Jeg som tilbrakte kalde fine høstdager på tur med min nyfødte førstemann, dyttet vognen gjennom snøfokk og regn og kom i form med lange fine joggeturer.

Jeg som kom meg gjennom permisjonen med tvillinger ved å gå meg til sans og samling hver gang jeg holdt på å rakne i sømmene.

Vår lille jente er stikk motsatt av brødrene sine, som alle sammen elsket vognen sin og sov som steiner så lenge den var i bevegelse. Hun våkner stort sett når jeg begynner å trille og er absolutt ikke glad i å ligge der lenge av gangen.

Til nå har jeg båret henne rundt i babybjørnen for å slippe skrik og hyl, men det er jo ikke akkurat topp for rygg og nakke!

Nå som vi har kommet tilbake til hverdagen igjen og jeg skal gå til og fra skolen med guttene må jeg ta i bruk vognen.

Så nå er det vogn-trening!

Like det eller ei.

img_2369

10 tanker om “Vognskrekk

 1. Ane

  Det er det samme her med min andre. Brukte så mye av permisjonstiden med førstemann med å trille. Han elsket det! Har begynt å gå bedre om jeg legger han i vogna og går når han har er mett, ren bleie og trøtt. Har også prøvd litt smokk som hjelper noen ganger. Håper hvertfall han vil like det etterhvert, jeg trenger det! Lykke til!!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Enig, man blir litt småsprø av å være inne hele dagen, det er så deilig å komme seg ut på tur! Jeg prøver også å «time» det sånn at hun er trøtt, mett og har ren bleie, og ofte sovner hun, men dessverre varer det ofte bare et kvarter-tjue minutter før hun er lys våken igjen… Smokk funker heller ikke, haha hun er rake motsetningen av de tre brødrene sine på alle måter! Trodde fjerdemann skulle gå som en lek, jeg 😉 Lykke til med din også!

   Svar
 2. Katrin

  Hei!
  Har du prøvd å bære henne i sjal eller MeiTai?
  Mye bedre for ryggen din og for henne.
  Du kan tom bære henne på ryggen og har hendene ledig for guttene.

  Hilsen fra en anne tvillingsmamma hvor begge to hadde «vognskrekk» 😉

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Jeg brukte mye sjal med eldstemann i starten, men så ga jeg bort det og denne gangen har jeg arvet et som jeg ikke er helt komfortabel med, sikkert fordi jeg ikke har fått helt dreisen på knytingen. MeiTai har jeg ikke hørt om, skal sjekke ut 🙂 Slitsomt for deg med tvillinger som ikke ville ligge i vogn, det var min redning! Hvor gamle er dine tvillinger nå? 🙂

   Svar
 3. Irene

  Mine var ikke riktig så ille. Alle sovna greit mens jeg trilla, men minutter etter at jeg hadde satt vogna fra meg for at de skulle sove leeenge, så var de lys våkne og ikke spesielt fornøyde.

  I senga, derimot, trivdes de godt og sovna som steiner uten noen form for dikkedarier. Det var både på kvelds- og dagtid. Så jeg hadde med meg reiseseng overalt hvor det skulle soves, om det så var på formiddagsvisitt hos venner og familie.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Kjenner igjen det med vogn som stopper og lys våken baby – sånn var alle våre tre gutter. Med dem gjaldt det å trille, rugge og holde dem i bevegelse. Lille frøken er stikk motsatt. Hun foretrekker også egen seng – der sover hun godt. Men da blir man jo fort litt lenket til huset… 😉

   Svar
 4. Nina

  Hehe. Kjenner meg igjen, men her var det førstefrøkna som hadde skrekken. Nr to synes det er godt å komme i vogna når ho er trøtt, men øver på p ligge der i cupen tilstand. Ikke så gira på det enda, men håper det retter seg. Ho er heller ingen smokkeunge, så hjelp ikke å putte smokken i munnen på ho heller. Er fire mnd no, så er cel for sent fir den. Lykke til med tilvenning.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Da er vi i samme båt, vår er også nesten fire mnd og foreløpig ikke glad i smokk heller… Helt motsatt av alle våre tre første, på alle måter! Litt frustrerende 😉 Jeg tipper det går seg til når hun kan sitte i sportsvogn-delen, for hun er veldig glad i å følge med på alt som skjer! Lykke til med din lille 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s