Godt nytt år!

Ehm… lovlig sent ettersom vi er halvveis i januar, men sånn er det når to uker forsvinner i våkenetter med syk baby og syk firebarnsmamma!

Nå har guttene kommet i gang med skole igjen og hverdagen er tilbake for meg og lillesøster. Det betyr blant annet lekegrupper hvor vi kommer oss ut og får truffet andre mammaer og babyer!

img_2782

Her i Cambridge er det lekegrupper på hvert hjørne, nærmere bestemt i hver kirke, hvor man kan tilbringe et par formiddagstimer med baby og småbarn.

Mingle, leke, tegne, male, høre på boklesning, drikke kaffe og bare få et lite pusterom.

Jeg har gått på lekegrupper hver uke siden vi flyttet hit for tre og et halvt år siden, og det er en utrolig lett måte å knytte kontakt med andre småbarnsmammaer.

Terskelen her i England er generelt lav for å ta en kaffe med noen man knapt kjenner, gjerne bare fordi man har barn på samme alder, og det gjør at jeg har fått et stort nettverk her som jeg kommer til å savne ordentlig når vi snart skal flytte hjem!

Ettersom lillesøster er under ett år når vi kommer hjem har jeg begynt å fundere på hva vi skal finne på hjemme i Norge på dagtid…

Det blir nok mest sannsynlig åpen barnehage – det skal i hvert fall prøves!

Nå prøver jeg å holde hverdagene så normale som mulig og leve Cambridge-livet til fulle; ukene kommer til å fly. Vi må så smått begynne å kvitte oss med møbler og ting som ikke skal være med hjem igjen, for om bare to måneder går flyttelasset!

2017 blir et spennende år!

Håper du har hatt en god jul og kommet vel i gang med hverdagen igjen!

_mg_3254

6 tanker om “Godt nytt år!

 1. Grethe

  Godt nytt år til deg og Daniel! Så spennende at dere skal flytte hjemover igjen. Kos dere den siste tiden i Cambridge! Klem fra Grethe

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Takk i like måte Grethe! Ja det blir rart og spennende å flytte hjem – nå starter et nytt kapittel 🙂 Håper alt er bra med deg! Klem

   Svar
 2. Abelone

  Godt nytt år!
  Det høres supert ut at det er så lett å bli kjent med andre der borte, skulle ønske vi hadde det litt mer sånn her hjemme. Litt går det kanskje på personlighet også? Det er jo bare å kaste seg i det og invitere liksom.
  Lykke til med flytting!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei og takk i like måte! Ja det er veldig sant, hvis ingen tar initiativet så går det jo bare i samme tralten… noen må «tørre»! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s