Om meg

Jeg er en aktiv trebarnsmamma (fire, om jeg regner med den viltre hunden vår!). Uforbederlig B-menneske. Lider under konstant søvnmangel (mye på grunn av forrige punkt)! Litt utålmodig. Totalt ute av stand til å orientere meg geografisk. Litt surrete. Nei, ganske surrete (sikkert fordi jeg lider av konstant søvnmangel)! Tenksom. Fantasifull. Over middels glad i kaffe. Og glad i livet mitt!

For tiden bor vi i Cambridge, England. Bloggen er mitt lille fristed hvor jeg får utløp for skriveglede, plutselige innfall av hverdagslykke, tanker om foreldrerollen, det som engasjerer meg og det jeg inspireres av.

Jeg har en mastergrad i psykologi, og etter å ha jobbet en del år valgte jeg å være hjemme i to og et halvt år da tvillingguttene våre ble født bare halvannet år etter storebror. I dag er jeg tilbake i en redusert stilling, og det passer meg veldig fint akkurat nå.

Livet er hektisk og disse årene går så altfor fort! Jeg vil være der i de store og de små øyeblikkene, med trassanfallene og skrubbsårene, med latteren og med spørsmålene og med alle milepælene.

Jeg blir kjempeglad for hvert eneste besøk! Og så er det selvsagt veldig hyggelig om du sier litt om hvem DU som leser dette er, enten her eller et annet sted på bloggen.  

God lesning!

To Pluss Tre

Om meg

 

13 tanker om “Om meg

 1. evasundene

  Veldig interessant blogg du har! Dine tanker om dobbeltarbeidende kvinner er kjempebra og egnet til ettertanke. Alt til sin tid er en veldig ok holdning. Egentlig burde kvinner ha fightet for pensjonspoeng for jobben som hushjelp og barnepasser / og juridisk sett ha rett til halvparten av ektemanns pensjonspoeng i den fasen hun er fulltidsansatt i Familien AS. For hvorfor er det bedre og mer respektabelt med betalt pass av andres barn og vask av andres hus og hjem….. Der svikter logikken for meg. Ha en fin dag. Gleder meg til flere av artiklene dine…..

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Jeg er enig med deg – i stedet for å gå i tottene på hverandre over ulike livsvalg bør vi finne løsninger. Delte pensjonspoeng når en av ektefellene ofrer lønnet arbeid en periode for å ta seg av familien kan være et eksempel på det. Fin dag til deg!

   Svar
 2. Kaja

  Du hadde en helt fantastisk energi, kom over et lite sponset innlegg og ble sittende å lese. Jeg er enegget tvilling og det var dermed gøy å lese om «meg» samt dine følelser rundt det å få tvillinger.

  Du skriver svært godt, og det er veldig herlig at du deler så mange følelser rundt ulike hendelser på din egen blogg. Du er tøff som skriver mye av det du gjør! Det er menneskelig, åpent og ærlig – jeg kan tenke meg at det gir en god følelse av å gjøre det 🙂 Jeg kjenner meg veldig igjen i hva du skriver om, selv uten barn.

  Jeg ønsker deg fine dager 🙂
  Kaja

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk, så fin tilbakemelding!

   Bloggen er et fint sted å dele noen tanker og det er alltid hyggelig å høre at andre kjenner seg igjen! Så gøy å høre at du er enegget tvilling! Jo mer jeg blir kjent med mine to, desto mer fascinert blir jeg av tvilling-fenomenet. De har virkelig et helt unikt bånd seg i mellom som jeg håper (og tror) vil vare resten av livet!

   Ønsker deg en fin dag! 🙂

   Svar
 3. Cecilie

  Hei, kom tilfeldigvis over bloggen din, kjempekjekk lesning! Jeg er nybakt tvillingmamma, jeg fødte to friske, nydelige jenter for 17 dager siden! 💕 Likte veldig godt innlegget med tips, kjenner meg veldig igjen i utfordringene 😋 Ønsker deg og dine en fin dag!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Tusen takk for så koselig tilbakemelding! Gratulerer så mye med dine to jenter, det er fantastisk å få bli tvillingmamma! Og fryktelig slitsomt… Ønsker deg masse, masse lykke til med dine to fremover, med alle gleder og utfordringer! 🙂

   Svar
 4. Irene

  Hei! Har lest bloggen din i noen måneder nå. Du skriver så bra og det er både moro og interessant å lese dine betraktninger om livet. Selv om jeg er kommet til en annen epoke i livet med barn på 13, 17 og 20 hvor bare den yngste bor hjemme, så kjenner jeg igjen mye av det å ha mindre barn. 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei Irene! Så fint at du synes bloggen er gjenkjennelig, og tusen takk for så koselig tilbakemelding! Du har nok mange erfaringer som «storbarnsmamma» som kan være fint for oss småbarnsforeldre å lese om, så del gjerne dersom du føler for det 😉 Ønsker deg en fin kveld!

   Svar
 5. Janeth Sicilie Åkset

  Hei! Jeg kom akkurat over bloggen din, og har blitt sittende å lese en stund! Jeg er guttemamma til to (føles som ti noen ganger), og dette var herlig lesning!!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Så hyggelig at du fant noe gjenkjennelig! Tenker vi er i samme båt på mange områder, vi guttemammaer 😉 Takk for at du la igjen noen ord!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s